пятница, 10 февраля 2012 г.

Відкритий урок

Районна бібліотека для дорослих  провели відкритий урок «Ні - насиллю у шкільному колективі» у Попільнянській школі №2. Провідний спеціаліст відділу у справах сім'ї та спорту Валентина Шевчук підлітковій аудиторії представила досить серйозну для суспільства проблему.
         Ведучі уроку наголосили, що учні провині бути терпимими один до одного, не з’ясовувати стосунки, не вдаватись до насилля. Адже шкільне середовище – той простір, у якому, здавалось би, повинні панувати толерантні взаємовідносини між учнями, а натомість спостерігаються прояви різного роду агресії, жорстокості, насилля.
         Залучаючи учнів до дискусії, Валентина Шевчук відповіла на хвилюючі їх питання: що штовхає підлітків до насилля? Як його попередити? Яку відповідальність нестимуть порушники за скоєні дії? Перегляд відео слайдів став своєрідним доповненням до порушеної теми. Школярі переглянули літературу на тему: «Скажи «ні» насильству».




3 комментария:

  1. Такі уроки надзвичайно корисні та необхідні в нашому суспільстві.

    ОтветитьУдалить
  2. Дуже приємно було побачити, що пройшдо лише дві дні після закінчення тренінгу, а у вас уже декілька постів. Так тримати. А захід такої тематики надзвичайно цікавий для користувачів.

    ОтветитьУдалить
  3. Гадаю, на уроці справді була порушена досить серйозна та актуальна для сучасного суспільства проблема, яку не потрібно замовчувати, а, навпаки, робити відкритою для учнівської аудиторії. Побільше б таких заходів!

    ОтветитьУдалить

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!