понедельник, 30 июля 2012 г.

Навчалися бібліотекарі





Автоматизація бібліотечної діяльності також вносить свої корективи в роботу бібліотеки і суттєвим образом змінює її результат. Знову ж таки бібліотечний професіоналізм потребує навчання новим технологіям, впровадженням інновацій. Тому на базі Інтернет-центру ми вирішили провести  навчання бібліотечних працівників  «Основи комп'ютерної грамотності» за етапами навчання. Працівники сільських бібліотек опановують основи компютерної грамотності та нових бібліотечних послуг з використанням Інтернету.
Сьогодні бібліотечний працівник переконаний у важливості навчання, його значимості для професійної діяльності. А також навчання бібліотекарів спонукає відчути себе в професії і зрозуміти, що працюємо ми не для себе, а задля нової зустрічі з читачем.


2 комментария:

  1. Вітаємо вас з Днем бібліотечного блогера! Бажаємо вам успіхів у роботі, нових трудових звершень, БЛОГОПОЛУЧЧЯ, впевненості у дні прийдешньому. Миру, щастя, добра вашим бібліотечним родинам! БІБЛІОБЕРДИЧІВ запрошує до співпраці.

    ОтветитьУдалить
  2. Дорогі колеги, вітаємо Вас з нашим професійним святом, хочеться побажати Вам нових трудових звершень, успіхів у Вашій нелегкій але почесній справі, невичерпної енергії, оптимізму, міцного здоров'я, щасливої долі, родинного тепла, і багато-багато розумних, талановитих і добрих серцем читачів.

    ОтветитьУдалить

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!