четверг, 11 октября 2012 г.

Екскурсія у Софіївку


30 вересня  церква  вшановує память великомучениць Віри, Надії, Любові  та матері їхньої Софії. І мабуть, недарма,  саме цей день присвячений бібліотекам і бібліотекарям, що черпають мудрість з джерела знань, які вірять, що їхня праця не буде даремною, і зійде  добрими сходами в справах їх читачів, які несуть в серці любов до книги, відданість своїй праці.  З нагоди Всеукраїнського  дня бібліотек для працівників району була організована екскурсійна поїздка в місто Умань, в національний  дендропарк «Софіївка». Однією з архітектурних пам’яток Софіївського дендропарку є павільйон Флори. Зблизька він виглядає вишукано завдяки своїм точним архітектурним формам, високим колонам та барельєфу, що зображає листя і грона винограду. Саме там кращі бібліотечні працівники району були відзначені грамотами, подяками  та  грошовими винагородами від районної державної адміністрації та районної ради. Серед них : Кацімон Л.І., Омельянчук О.М. (центральна районна бібліотека), Пилипенко О.П. (Романівська сільська бібліотека), Болтівець Т.Ф. (Сущанська сільська бібліотека).  А  вручив нагороди заслужений працівник культури України, заступник голови райдержадміністрації Зарічний В.Г.   З особливими словами шани звернувся він до бібліотечних працівників і побажав їм любові та поваги від читачів, мудрості, миру і добра.Начальник відділу Чернуха О.В. привітала з святом і вручила  грамоти управління культури і туризму Житомирської облдержадміністрації  Кумечко А.А., (Корнинська селищна бібліотека для дітей), Шуляр Т.В.(Харліївська сільська бібліотека), Пашинник Л.І.(Жовтнева сільська бібліотека), ДжосьТ.І.(центральна районна бібліотека).
А Дятел М.В., завідувач Корнинською селищною бібліотекою для дорослих була удостоєна  дипломом  та пам»ятним знаком, як переможець в номінації «Найкраща сільська бібліотека області». Слова подяки та грамоти  відділу культури і туризму отримали ветерани бібліотечної справи : Волинець М.Г., Ткачук Л.І. (центральна районна бібліотека).
Крім щирих привітань, бібліотечні працівники пізнали  масу позитивних емоцій від екскурсійної подорожі, мали можливість відійти від днів буденних, від постійних проблем,  отримали насолоду від спілкування з незвичайною флорою парку «Софіївка».











Комментариев нет:

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!