четверг, 17 октября 2013 г.

Разом працюємо, разом відпочиваємо

 Гарний сонячний день посприяв поїздці бібліотечних працівників району до столиці України – міста Києва. Екскурсія була приурочена  Всеукраїнському дню бібліотек, який відзначається в  день Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Бібліотекарі відвідали в столиці музей воскових фігур. Цікаво, що зараз експонати музею налічують 60 фігур політичних діячів минулого і сьогодення, відомих письменників, популярних акторів і співаків, прославлених спортсменів. Л.Брежнєв, М.Горбачов, Л.Кучма, В.Янукович, Б.Хмельницький, Т.Шевченко, ось неповний перелік осіб, з восковими фігурами яких мали змогу бібліотекарі отримати світлину. А ще була подорож по Андріївському узвозу, відвідування Андріївської церкви, де проходили зйомки фільму «За двома зайцями».

Не залишились байдужими книгарі і при відвідуванні Будинку Турбіних- літературно-меморіального музею М.А.Булгакова. Надовго залишиться  в памяті  незрівнянна і неповторна атмосфера, яка витає в будинку, враження  від  експонатів, особистих речей Булгакова,  від розповіді про життя письменника в м.Києві. В поїздці приймали участь  заступник голови районної ради Г.Іванча та начальник відділу культури райдержадміністрації О.Чернуха. Вони привітали бібліотекарів з професійним святом,  провели нагородження кращих працівників району. Почесними грамотами управління культури облдержадміністрації було відзначено О. Солом’яну, завідувачку Котлярською сільською бібліотекою, Т.Венгер, завідувачку Кам’янською сільською бібліотекою,  А.Іванюка, бібліотекаря Інтернет-центру Попільнянської  районної бібліотеки. Грамотами та Подяками Попільнянської райдержадміністрації  та районної ради були відзначені Л.Пашинник, завідувачка Жовтневою сільською бібліотекою, О.Стасюк. бібліотекар-бібліограф,  Н.Козлюк, бібліотекар 1 категорії відділу комплектування і обробки літератури та Л.Ткачук, директор районної бібліотеки.
Більшу частину свого життя ми проводимо на роботі,  то ж як важливо,  що такі поїздки   дарують нам не лише позитивні емоції, збагачують духовно, але і дають змогу самоутвердитись в обраній професії.
               



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!