четверг, 22 марта 2012 г.

Світлий вогник душі бібліотекаря

"Живе бібліотека у селі,
А з нею - добрі люди, їхні вчинки.
Свята любов до отчої землі,-

Не лише та, що в книзі на картинках.
...Що Хліб і Книга на однім столі
Як Щастя і Добро повинні жити...

Талант - це той стан душі, коли хочеться творити добро, нести його до людей і дарувати. І не обов"язково бути художником чи поетом, а просто відданим бібліотекарем, таким як Ільїна Людмила Іванівна із Великолісівецької сільської бібліотеки. Бібліотека в неї немов картинка, розфарбована казковими героями, портретами письменників.І все це диво зробила сама Людмила Іванівна, адже вона не тільки бібліотекар, а й талановитий художник. Маючи глибокі знання, педагогічну освіту, Людмила Іванівна перебуває в епіцентрі сьогодення, завжди допомогає читачам. Вона створює пізнавальний світ для своїх читачів, а вони їй вдячні за допомогу та добре слово. Читацькі потреби і запити постійно змінюються, стають складнішими, але бібліотекар кожного уважно вислухає підбере найпотрібнішу літературу, дасть пораду. Вона - скромна, чуйна, освічена жінка. ЇЇ життєве кредо - завжди покладатись на власний розум, руки. Вона вважає, що кожен повинен жити з чистою совістю і робити добро, тоді й оточуючим буде коло тебе затишно. Цікаво проходять в бібліотеці літературні свята, вікторини, бесіди, конкурси, запроваджуються в роботу нові нетрадиційні методи роботи з читачами. Так, це дійсно захоплюючий світ книги. І хто потрапить до нього, буде приходити до бібліотеки ще і ще.
Краєзнавчий куточок бібліотеки








Книжковий фонд бібліотеки






                     

6 комментариев:

  1. А й справді вражає дизайн бібліотеки... Так тримати!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Як колись говорили "Кадри вирішують все". Як приємо мати в своєму колективі таких працівників. Передавайте Людмилі Іванівні велике дякуємо за її бажання і вміння працювати. Саме на таких бібліотекарях тримаються наші сільські бібліотеки.

    ОтветитьУдалить
  3. Гарне починання,розповідати про кращі бібліотеки району. Слава Богу, в Попільнянському районі їх чимало.Дизайн бібліотеки дуже гарний та сучасний, але пропоную ще фотографувати читачів та бібліотекаря. Країна повинна знати своїх героїв.

    ОтветитьУдалить
  4. Людмилі Іванівні подальших творчих успіхів. Приємно, що такі талановиті люди є на Попільнянщині.

    ОтветитьУдалить
  5. Дякуємо за знайомство з цікавою людиною, талановиті люди - обдаровані в усьому! Бажаємо Людмилі Іванівні творчого натхнення!

    ОтветитьУдалить
  6. В таку бібліотеку хочеться приходити кожного дня. Молодчинка Людмила Іванівна.

    ОтветитьУдалить

Вы хотите оставить комментарий, но не знаете, КАК? Очень просто!
- Нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария.
- Выберите Имя/URL. (Никто не любит анонимов!)
- Наберите своё имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то,что хотели и нажмите "Отправить комментарий"! Спасибо!